Hlavní obsah

Bono Vox z U2 hrál o Vánocích na ulici, policie ho měla za žebráka

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák U2 Bono Vox chtěl o Vánocích potěšit Dublin a zazpíval s kolegy Glenem Hansardem a Damienem Ricem v rámci charitativní akce na ulici. Podle Daily Mailu se je chvíli snažila vyhnat policie, která si myslela, že jde o žebrající potulné muzikanty.

BEZ KOMENTÁŘE: Bono Vox zazpíval na ulici

 
Článek

Podle novin irská policie zpěváka a nejslavnějšího žijícího Ira nepoznala, což se jeví jako téměř neuvěřitelné. Bono byl dost překvapen, když mu strážníci chtěli zabránit ve zpívání, ale nedorozumění se rychle vysvětlilo.

Zdroj listu upřesnil, že Bono byl sice v kostýmu, ale stejně je divné, že by policie nepoznala "největší ikonu národa".

Momentálně byli U2 vyhlášeni nejvíce vydělávající koncertní skupinou na světě. Se svým hrubým příjmem 293 miliónů dolarů (cca 5,6 miliardy korun) za jediný rok za sebou Irové nechali i takové komerční interprety jako jsou Take That a Bon Jovi. Billboard prohlásil turné nazvané 360° za nejvýdělečnější v roce 2011. Šlo o celkem 44 vyprodaných megakoncertů, které mělo navštívit přibližně 2,88 miliónů lidí.

Reklama

Výběr článků

Načítám