Hlavní obsah

Leonard a Penny konečně spolu, Big Bang Theory má 100. epizodu

Novinky, Stanislav Dvořák

V jubilejní 100. epizodě nejlepšího televizního seriálu posledních let Big Bang Theory (Teorie velkého třesku) dojde k usmíření ústřední dvojice. Rande Leonarda a Penny může přinést rekordní sledovanost.

Článek

Stá epizoda se bude vysílat v Americe 19. ledna. Spoluautor seriálu Bill Prady řekl listu The Hollywood Reporter, že chtějí navázat na pilotní díl a budou se věnovat vztahu fyzika Leonarda a nekvalifikované servírky Penny. Další z tvůrců největšího televizního kultu současnosti Steve Molaro dodal, že budou zkoumat možnosti jejich vztahu, to, odkud vycházejí a kam se dostanou v budoucnu.

“Je to hodně jiná epizoda, je to trochu hádanka, nebudete vědět, o co jde až do konce. Na konci ale zjistíte, že to všechno dává smysl,” řekla herečka Caley Cuoco, která hraje Penny.

“Bude to svým způsobem pocta pilotnímu dílu, samostatný příběh, který není úplně takový, jak vypadá, a má spoustu zvratů,” domnívá se herec Simon Hellberg (Howard). Caley dodala, že miluje postavy Leonarda a Penny a chce, aby byly spolu. “Ať měli jakékoliv spory, myslím, že nemůžou přežít jeden bez druhého.”

Pořád ale hrozí, že scenáristé použijí starý trik se snem a v dalších dílech spolu zase nebudou, domnívá se komentátor listu The Hollywood Reporter.

Reklama

Výběr článků

Načítám