Hlavní obsah

Cruzová a Baldwin připravují komedii s Woody Allenem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Sony Pictures Classics (SPC) se vrhla na komedii Nero Fiddled pod režisérskou taktovkou Woodyho Allena. Alec Baldwin a Penelope Cruzová by měli být hlavními tvářemi předpokládaného hitu roku 2012.

Foto: Profimedia.cz

Penélope Cruzová

Článek

SPC už s Allenem točí pátý film, předešlá Půlnoc v Paříži vstoupila do dějin jako komerčně nejúspěšnější dílo newyorské legendy.

V dalších rolích v Nero Fiddled uvidíme Roberta Benigniho, Jesse Eisenberga, Gretu Gerwigovou a Ellen Pageovou, hvězdu nezávislého snímku Juno, který posbíral všechny možné ceny.

Nový film se odehrává v Římě a podle producenta Toma Bernarda už je jasné, že to bude velmi legrační. "Je to trochu předčasné, ale díky Woody, že nám zajistíš perfektní letní komedii roku 2012," řekl Bernard.

Poslední Woodyho počin Půlnoc v Paříži překvapil téměř 60miliónovou tržbou (v dolarech). Allenovy snímky zaměřené na inteligentnější diváky mají většinou malé rozpočty a takový zisk se u nich nepředpokládá. Půlnoci v Paříži se ale nějak podařilo zasáhnout nejen stálé artové publikum, ale i širší masy, běžně chodící jen na hollywoodský střední proud.

Reklama

Výběr článků

Načítám