Hlavní obsah

Navigators oslaví Vánoce tradičně v Lucerna Music Baru

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoční koncert skupiny Navigators v Lucerna Music Baru se stal tradicí a tentokrát (21. 12.) to bude podle kapely "ještě větší". Množství hostů má být rekordní.

Článek

Silná dechová sekce, klávesák Vilda Béreš z Toxique a šest vokalistů se chystá na dlouhou party. "Od letošního srpna chystá 20členný tým lidí zatím největší vánoční show této kapely. Neomezeni časem a prostorem naservírují Navigators 21. 12. ve 21:30 jejich několikachodové vánoční menu složené z toho nejlepšího z desek Sky Travellin a My Place, okořeněné jedinečnou live premiérou, doplněné o překvapivou přílohu a zakončené již tradičním dezertem v podobě afterparty s Dj Robotem," sdělil mluvčí skupiny Petr Vlček.

Předvánoční koncert se koná v rámci Navigators Think Big Tour, které bude pokračovat až do začátku roku 2012. Turné kapela odstartovala dlouho očekávanou premiérou videoklipu k písni Getting out, který režíroval Pavel Fuksa.

Předprodej vstupenek na pokladně Lucerna Music Baru (Otevírací doba: Po - Pá 09:30 – 19:00) a v sítích Ticketstream aTicketpro.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám