Hlavní obsah

Nová alba: Zagorová a Margita, Šmoulové a další

Právo, Jaroslav Špulák

Pár dnů před vánočními svátky opanoval hudební trh klid. Vydavatelé nabízejí tzv. zbytky a věří, že posluchači rádi zavzpomínají například na televizní pořad Hogo Fogo nebo si připomenou s partou Šmoulů hity nedávných časů.

Článek

Hana Zagorová, Štefan Margita a hosté: Hogo Fogo

V živé paměti diváků je dodnes seriál zábavných pořadů Hogo Fogo, který pro TV Nova připravovali zpěváci Hana Zagorová a Štefan Margita. Komplet CD a DVD přináší sestřih nejzajímavějších okamžiků pořadu.

EMI Music

Různí: Šmoulové

Šmoulové vydávají po více než deseti letech své nové album. Opět je plné světových a domácích hitů, ovšem se zcela novými šmoulími texty. Modří kamarádi si pro přešmoulení vybrali třeba písně jako Hot (Inna), Stereo Love (Edward Maya), Príbeh (Tina a Rytmus), Láska v housce (Xindl X) a Ztracená bloudím (Verona).

EMI Music

Taio Cruz: TY.O

Britský čokoládový krasavec a především úspěšný zpěvák a skladatel Taio Cruz se po měsících intenzivní práce na nových písních vrací s dalším jednoznačným hitem. Jeho podzimní pecka se jmenuje Hangover. Je to taneční píseň, která popisuje následky po nekontrolované párty. Je pilotním singlem nové desky osmadvacetiletého umělce, která je v pořadí třetí v jeho diskografii. Na skladbě Hangover se podílel i americký rapper Flo Rida, který jí dodal ještě větší drive. Na albu spolupracoval i David Guetta.

Universal Music

Různí: The Perfect Country Selection

Kolekce přináší pětadvacet nejlepších alb od největších hvězd country hudby, zasahující období let 1959 až 2004. To vše zabaleno v exkluzivním boxu v podobě kostky a se čtyřicetistránkovým bookletem tvoří ideální vánoční dárek pro každého fanouška country hudby.

Sony Music

Reklama

Výběr článků

Načítám