Hlavní obsah

Filmové premiéry - Přizdis*áči, Alvin a Chipmunkové 3

Právo, Věra Míšková

Těsně před vánocemi vstupují do kin Přizdis*áči aneb čtyři mladíci, kteří se poprvé v životě vypraví na dovolenou bez rodičů, bez učitelů, bez peněz a s velmi malou šancí na to, že by ji mohli strávit v dámské společnosti. A na opuštěném ostrově se odehrává nejnovější dobrodružství populárních postaviček, které vtrhly poprvé do kin v roce 2007 a okouzlily diváky natolik, že se tvůrci rozhodli pro další a další pokračování: Alvin a Chipmunkové jsou tu už potřetí.

Článek

Přizdisráči

Z televizních obrazovek do kin posílá tvůrčí tým úspěšného seriálu The Inbetweeners čtveřici mladíků, známých jako „přizdisráči". Poprvé v životě se vypraví na dovolenou bez rodičů, bez učitelů, bez peněz a s velmi malou šancí na to, že by ji mohli strávit v dámské společnosti.

Will, Simon, Jay a Neil se vydávají na Krétu do města Malia, pověstného svými nočními kluby. Jenže máloco bývá nakonec takové, jak si to člověk – zvlášť v jejich věku – vysnil.

„Pánské jízdy v podobě dovolené mohou být děsivým a traumatizujícím zážitkem,“ říká Iain Morris, který je společně s Damonem Beesleym duchovním otcem Přizdis*áčů a společně napsali scénáře ke všem třem sezónám seriálu i k tomuto filmu.

Přizdis*áči, VB 2011, komedie, 97 min., režie: Ben Palmer, hrají: Simon Bird, Joe Thomas, James Buckley, Blake Harrison, Lydia Rose Bewley, Laura Haddock, Tamla Kari, Emily Head, Theo James, Greg Davies, Anthony Head  

Alvin a Chipmunkové 3

Na opuštěném ostrově se odehrávají nejnovější dobrodružství populárních postaviček, které vtrhly poprvé do kin v roce 2007 a okouzlily diváky natolik, že se tvůrci rozhodli pro další pokračování a Alvin a Chipmunkové tak mají nyní již třetí film.

Tentokrát si naši staří známí vyrážejí užít prázdniny na luxusní výletní loď. Nebyli by to ale oni, kdyby svým dováděním záhy neobrátili loď naruby. Na parníku páchají jednu lumpárnu za druhou a zpestřují tak prázdniny nejen sobě, ale i všem ostatním pasažérům. Jenže takové legrace často nekončí dobře. Loď i s pasažéry ztroskotá na ostrově, který vypadá opuštěně, ale nakonec tam Alvin a jeho přátelé potkají nového kamaráda, se kterým se vydávají na dobrodružné putování, na jehož konci je čeká velké překvapení.

Reklama

Výběr článků

Načítám