Hlavní obsah

Vrátí se Bond ke klasickému vtipnému stylu? Fanoušci napětím nedýchají

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není žádným tajemstvím, že řada letitých fanoušků Jamese Bonda byla po nových filmech s chladným a nevtipným agentem 007 znechucena. Podle serveru Culture to producent Michael G. Wilson ví a oznámil, že nový díl bude hodně retro - čili Bond, jak ho měli všichni rádi.

Foto: Profimedia.cz

Sean Connery v klasické bondovce Goldfinger

Článek

Podle Michaela G. Wilsona bude mít bondovka s názvem Skyfall kouzelnou atmosféru šedesátých let. "Režisér Sam Mendes a Daniel Craig to chtějí vrátit do atmosféry šedesátých let, bude to víc jako Sean Connery," řekl časopisu People.

Tohle fanoušci chtějí

"Já myslím, že tohle fanoušci chtějí," dodal a rozhodně se nemýlil. Po tom diváci skutečně volají už pár let. Navzdory tomu, co tvrdili režiséři posledních dvou dílů, nikdo není moc zvědavý na neporazitelného agenta, který se bere vážně a psychicky se hroutí. Děj bondovek vždy byl čistá zábava a pokusy o realistickou psychologii jsou v tomto zcela nerealistickém žánru k smíchu.

Foto: jamesbond.com

Agent Jejího veličenstva James Bond 007 s právem zabíjet vyráží do akce v novém filmu Die Another Day.

"Je kolem toho taková kouzelná goldfingerovská aura, nemůžu se dočkat, až to lidi uvidí, protože věřím, že natáčíme velmi zvláštní bondovku," uzavřel Wilson a s tím, že na premiéru Skyfallu a na oslavu výročí 50 let s bondovkami by mohli přijít kromě Craiga všichni slavní agenti - Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton a Pierce Brosnan.

Dostat všech šest na jedno místo bude ale pekelný úkol. Connerymu je 81 let, už dlouho netočil a je to podle zahraničních médií velmi nevrlý starý muž. Lazenbymu je 71 a ještě stále hraje a dobrému zdraví se těší také 84letý Roger Moore.

Skyfall bude mít mezinárodní premiéru 26. října 2012.

Reklama

Výběr článků

Načítám