Hlavní obsah

Mitch Winehouse: žádný film o Amy nedovolím

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mitch Winehouse, otec zesnulé zpěvačky Amy Winehousové, se vyslovil proti myšlence natáčení filmu o této výrazné předčasně zesnulé postavě hudebního světa. Britský bulvár už o filmu spekuluje pár dní.

Foto: Profimedia.cz

Mitch Winehouse

Článek

Mitch Winehouse prohlásil pro Daily Mail, že vzniku takového filmu zabrání díky tomu, že vlastní práva na hudbu: “Těžko to může být životopisný film bez hudby a my bychom její použití nikdy nedovolili."

Bývalý přítel Amy Reg Traviss předtím tvrdil listu Mirror, že životopisný film o ní je prakticky nevyhnutelný, ale sám se na něm prý nepodílí.

Mitch Winehouse nemá zájem o film i proto, že sám píše podobnou knihu pro HarperCollins, a ta má přinést tučnou sumu do nadace Amy Winehouse pro zneužívané a znevýhodněné děti.

Stejně tak prý nadace obdrží zisk z desky Lioness, která právě v těchto dnech vychází. CD nabízí alternativní verze zpěvaččiných starších věcí nebo coververze cizích. Nejedná se o plnohodnotné LP Winehousové, dema byla totiž producenty libovolně dohrávána, dozpívána a mnohdy zbytečně po její smrti přearanžována.

Reklama

Výběr článků

Načítám