Hlavní obsah

VIDEO: Premiéru filmu Šťastný Nový rok navštívili Ashton Kutcher, Hilary Swanková i Zac Efron

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Los Angeles proběhla slavnostní premiéra filmu Šťastný Nový rok režiéra Garryho Marshalla za účasti hollywoodských hvězd, jako jsou Abigail Breslin, Ashton Kutcher, Hilary Swanková, Katherine Heiglová, Michelle Pfeifferová, Zac Efron a další.

Článek

Romantická komedie Šťastný nový rok oslavuje lásku, naději, odpuštění, druhé šance a nové začátky v příbězích několika párů a osamělých lidí, jež se vzájemně proplétají a odehrávají se uprostřed pulzujícího New Yorku.

Každý příběh je samostatný, některé se letmo spojují, zatímco jiné se nakonec protínají.  Marshall, který kdysi hrával v jazzové kapele na bubny říká: „Za každou scénou

slyším muziku, v dialogu slyším víření bubnů a not. Ve filmu Štastný Nový rok jsou některé dojemné momenty, je v tom hodně komedie a spousta různých příběhů a každý z nich má svůj vlastní rytmus. Rád s věcmi hýbu, vyrovnávám intenzitu jedné scény lehkostí scény druhé.“

Producenti Mike Karz a Wayne Rice spolu s režisérem Marshallem a scenáristkou ze

společného předchozího filmu Valentine’s Day Katherine Fugate spojili své síly, aby prozkoumali celou řadu potenciálních postav a scén, pak svůj výběr zúžili a ponechali pouze ty, které nejvíce rezonovaly. „Mluvili jsme o zážitcích a okolnostech, které co nejlépe vyjádří témata filmu na pozadí nejrůznějších vztahů,” říká scenáristka Katherine Fugate. „Chtěli jsme tam mít příběh o první lásce a také jeden o odpuštění, další příběhy jsou o riskování, o staré lásce, která znovu vzplane, máme tam příběh o narození miminka, dále je tam příběh o novém začátku a ve všech příbězích je láska.”

Film společnosti New Line Cinema v Česku ho do kin uvedla společnost Warner Bros. Entertainment Company.

Reklama

Výběr článků

Načítám