Hlavní obsah

Scarlett Johanssonová nahrála virtuální duet se zesnulým Deanem Martinem

Právo, Jaroslav Špulák

Americká herečka Scarlett Johanssonová natočila virtuální duet s již zesnulým americkým zpěvákem, muzikantem a hercem Deanem Martinem. Písnička se jmenuje I’ll Be Home For Christmas a je použita v nové edici vánočního alba My Kind Of Christmas, na němž jsou skladby, které v minulosti nahrál právě Martin.

Článek

Johanssonová nazpívala svůj part do původní nahrávky s hlasem Martina. „Když jsem byla požádána, abych tu písničku dozpívala, bylo to pro mě skoro jako sen,“ řekla serveru Digitalspy. com. „Samozřejmě jsem nabídku přijala a vzniklo docela hezké dílko.“

Dean Martin měl jako zpěvák na svém kontě několik hitů. Za všechny jmenujme Memories Are Made of This, That’s Amore, Everybody Loves Somebody nebo You’re Nobody till Somebody Loves You. Byl členem neformálního uskupení Rat Pack, do něhož patřil i Frank Sinatra.

Od roku 1949 tvořil v Hollywoodu s Jerrym Lewisem komickou dvojici, která se představila v šestnácti filmech. Zemřel roku 1995 ve věku 78 let.

Reklama

Související témata:

Související články

Nezařaditelné Mekons inspiroval punk

Slavná anglická skupina Mekons vystoupí tuto středu v pražském klubu Jazz Time v Krakovské ulici. Jejich nezařaditelná tvorba sahá od začátečnického punku...

Výběr článků

Načítám