Hlavní obsah

Sting v Praze zahraje největší hity

Novinky, Stanislav Dvořák

Legendární zpěvák, baskytarista a skladatel Sting přijede 18. února 2012 do Kongresového centra v Praze, aby zahrál své největší hity. Vstupenky se již prodávají.

Článek

Sting právě slaví 25 let sólové kariéry. Začínal v sedmdesátých letech se skupinou The Police, kterou proslavil hlavně hit Roxanne, a záhy se stal sólovou hvězdou. Pohyboval se mezi rockem, popem, reggae, jazzem i klasikou. Každé jeho album je jiné.

Na rok 2012 si Sting přichystal turné Back to Bass a na něm s basou na krku zahraje své staré hity. Evropské turné začne 5. února v anglickém Newcastlu. Dále se představí v Amsterdamu, Bruselu, Kodani, Göteborgu, Praze, Stockholmu, Varšavě a ve Vídni.

Můžeme se prý těšit na Desert Rose, Every Breath You Take, Fields Of Gold a další prověřené písně. Stinga doprovodí kapela, kterou tvoří jeho dlouholetý kytarista Dominic Miller, dále Rufus Miller (kytara), Vinnie Colaiuta (bicí) , Peter Tickell (elektrické housle) a Jo

Lawry (vokalistka).

Členové Stingova fanklubu mohou koupit lístky v předstihu - kompletní rozpis turné a informace o vstupenkách jsou na www.sting.com. Od 25. listopadu budou i v Ticketpro.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám