Hlavní obsah

Noví animovaní hrdinové přicházejí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Cartoon Network představila v ČR několik nových animovaných seriálů, které jsou už ve světě známé a velmi oblíbené mezi dětmi.

Článek

Manažerka společnosti pro střední a východní Evropu Dorota Pawlowska považuje za velmi slibný například akční seriál pro kluky Bakugan. Jeho hlavní hrdina Dan bojuje s přáteli proti zlým Bakuganům. Seriál už se vysílá na TV Barrandov.

V příštím roce se objeví seriál Ben 10 o desetiletém chlapci, který získá superschopnosti a může se proměňovat v různé hrdiny. V zahraničí už se vysílá čtyři roky. Podobný je akční animovaný seriál Redakai. Spíše pro holčičky je určen Zoobles, seriál o malých kouzelných tvorech žijících na ostrově, kteří se mohou proměňovat v kuličky.

Cartoon Network je globální televizní kanál dostupný ve 133 zemích světa. Jeho mladší verze Cartoonito je určena pro předškolní děti. V Česku zastupuje Cartoon Network společnost European Licensing Company.

Reklama

Výběr článků

Načítám