Hlavní obsah

Nová DVD - Harry Potter a Relikvie smrti 2, Cesta, Tom a Jerry a Okresní přebor

Právo, Vera Míšková

Tento týden vychází úplně poslední pokračováni dobrodružství Harryho Pottera, dále drama Cesta, které je postapokalyptickým příběhem o otci a synovi. Děti potěší 2DVD s dobrodružstvími Toma a Jerryho a kluky všeho věku další pokračování fotbalového seriálu okresní přebor.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 45.týden

Článek

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2

V napínavém finále se v kouzelnickém světě střetnou síly dobra a zla. Dlouhodobý konflikt přerostl v otevřenou válku, v sázce je celý svět a nikdo není v bezpečí. Teď vše závisí na Harrym, a právě on bude muset přinést nejvyšší oběť v poslední bitvě s Lordem Voldemortem. Tady všechno skončí. Na druhém disku je bohatý bonusový materiál: Jak Harry opustil Bradavice, Skřeti od Gringotta, Ženy z Harryho světa, Prohlídka studia, Ještě více o Harry Potterovi aVynechané scény

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2, VB/USA 2011, rodinný, 126 min., režie: David Yates, hrají: Daniel Radcliffe, Emma Watsonová, Rupert Grint, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carterová a další

Cesta

Podle románu Cormaca McCarthyho (Tahle země není pro starý!) natočil John Hillcoat film Cesta. Předloha získala Pulitzerovu cenu, do hlavní role obsadil režisér Vigga Mortensena a Charlize Theronovou. Film je výpravným post-apokalyptickým příběhem o otci a synovi, kteří putují pustou Amerikou, jež byla zničena záhadnou katastrofou. Jejich dobrodružství představuje budoucnost, ve které je člověk schopen toho nejhoršího i nejlepšího, budoucnost ve které jsou otec a syn posíleni láskou.

Cesta, USA 2009, drama, 107 min., režie: John Hillcoat, hrají: Viggo Mortensen, Kodi Smit-McPhee, Charlize Theronová, Robert Duvall a další

Tom a Jerry – Zlatá edice 2 DVD

Na této dvoudiskové edici najdete 37 remasterovaných a nezkrácených krátkých filmů s nejranějšími eskapádami slavné dvojice, provázených zábavnými bonusovými materiály. Oblíbený kocour a myšák, které vytvořili William Hanna a Joseph Barbera, se poprvé objevili v Jak kočka dostala padáka (kde se Tom ještě jmenoval Jasper a Jerry neměl jméno) a okamžitě se stali hvězdami, jejichž zábavná, ďábelská rivalita potěšila všechny. Na disku je sedm filmů, které získaly oscarovou nominaci a čtyři držitelé Oscara.

Tom a Jerry, USA 2011, animovaný, 273 min.

Okresní přebor 4/ 2010

Slavoj Houslice je fotbalový oddíl, který hraje regionální soutěž a jeho členové a hráči touží, aby se jejich klub probojoval o úroveň výše a zahrál si soutěž vyšší – krajskou. Zda se jim to povede v nové sezóně, můžete sledovat v televizním seriálu ze zákulisí průměrného fotbalového oddílu v malé průměrné vesnici s jedním krámem, jednou knihovnou a jednou hospodou. Na disku jsou díly Inseminátor, Derby, Svatba a Návštěva z kraje.

Okresní přebor 4/ 2010, komedie, režie: Jan Prušinovský, Jakub Kohák, hrají: Luděk Sobota, Ondřej Vetchý, David Novotný, Leoš Noha, Pavel Kikinčuk, Pavel Nečas, a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám