Hlavní obsah

Queen vydají neznámé staré písně

Novinky, Stanislav Dvořák

Kytarista Brian May podle serveru NME prohlásil, že chystá album ze starých demo nahrávek, na kterých bude i hlas zpěváka Freddieho Mercuryho, jenž zemřel už před 20 lety.

Článek

Brian May s bubeníkem Rogerem Taylorem projeli své archívy a dávají dohromady LP neznámého materiálu. Takové projekty vždy vzbudí zájem skalních fandů, nejednou se ale ukázalo, že co bylo jednou odloženo, mělo zůstat v šuplíku.

Queen jsou bez zpěváka už velmi dlouho. Epizoda s Paulem Rodgersem skončila a nyní  nemohou sehnat kvalitního frontmana. Spekuluje se o tom, že by za mikrofonem mohla stát i Lady Gaga.

"Neustále se bavíme o tom, že vyjedeme na turné, ale je tu problém se zpěvákem, mírně řečeno. Dostáváme hodně nabídek na spolupráci. S Lady Gaga už jsem pracoval a je velmi tvořivá, bavili jsme se o ní jako o naší zpěvačce. A není jen zpěvačka, píše vlastní věci," říká opatrně May.

We Will Rock You

Oba aktivní členové Queen navíc připravují druhý díl oblíbeného muzikálu We Will Rock You a multimediální projekt Queen Extravaganza. Bubeník Roger Taylor vyzval mladé muzikanty, ať nahrají své ukázky na stránky www.queenextravaganza.com. Ti nejlepší se stanou součástí show, která pojede turné po USA v roce 2012.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám