Hlavní obsah

Zpěvačku Joss Stoneovou chtěli brutálně zavraždit, u soudu to popřeli

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle policie chtěli dva muži ve Velké Británii zavraždit známou zpěvačku Joss Stoneovou. Měli u sebe samurajský meč a další vybavení. Zřejmě chtěli i vyloupit její dům, u soudu ale všechno popřeli.

Foto: Profimedia.cz

Joss Stoneová

Článek

Kevin Liverpool (34) a Junior Bradshaw (31) popírají spiknutí za účelem loupení a vraždy. Policie je ale považuje za velmi nebezpečné a zůstávají nadále ve vazbě.

Případ byl zatím odložen na prosinec. Joss Stoneová se soudu nezúčastnila, ale její matka tam podle BBC byla viděna.

Oba muži byli zatčeni nedaleko zpěvaččina domu v Cullomptonu v červnu. Popis policie byl děsivý: v autě měli při zatčení samurajský meč, pytel na tělo a provazy.

Joss Stoneová je po zesnulé Amy Winehousové asi nejslavnější evropskou soulovou zpěvačkou. Prodala milióny desek a spolupracovala i s Jamesem Brownem či s Mickem Jaggerem (ve svém nejnovějším projektu SuperHeavy).

V roce 2003 se proslavila albem The Soul Sessions (nominace na Mercury Prize), druhé album Mind Body & Soul strávilo týden na prvním místě britské hitparády a dostalo Grammy. Úspěšné bylo také její album Introducing Joss Stone vydané v roce 2007, které se zalíbilo především v Americe a Colour Me Free! z roku 2009. Jejím posledním počinem je deska LP1.

Reklama

Výběr článků

Načítám