Hlavní obsah

Lady Gaga by mohla zpívat s Queen

Novinky, Stanislav Dvořák

To spojení je těžko uvěřitelné, ale britské servery Daily Mail a NME naznačují, že popová hvězdička Lady Gaga bude zpívat se zbytkem skupiny Queen.

Foto: Profimedia.cz

Lady Gaga

Článek

NME cituje kytaristu Briana Maye, který spolupracoval s Gagou na singlu You & I. Prý ji oslovili, aby se stala jejich zpěvačkou.

"Neustále se bavíme o tom, že vyjedeme na turné, ale je tu problém se zpěvákem, mírně řečeno. Dostáváme hodně nabídek na spolupráci. S Lady Gaga už jsem pracoval a je velmi tvořivá, bavili jsme se o ní jako o naší zpěvačce. A není jen zpěvačka, píše vlastní věci," řekl May.

Dále také zmínil, že skupina by mohla udělat sérii duetů s různými zpěváky, možná jako vlastní televizní show.

"Debatujeme o televizní show, kde bychom měli hodně hvězd jako hosty. Nerozhodli jsme se, ale uvažujeme o tom. Lady Gaga říkala, že by s námi něco chtěla dělat."

Záhadná Extravaganza

Navíc se připravuje i multimediální projekt Queen Extravaganza. Bubeník Roger Taylor vyzval mladé muzikanty, ať nahrají své ukázky na stránky www.queenextravaganza.com. Ti nejlepší se stanou součástí megashow, která pojede turné po USA v roce 2012.

Nejedná se však o koncerty Queen. Členové skupiny představení vymýšlejí, ale sami asi na pódiu nebudou. „Teď právě pracujeme na designu celého představení, vybíráme písničky, pořadí, pracujeme na světlech. A také vybíráme, jaké filmové ukázky a efekty použijeme. Skutečné zkoušení ale ještě nezačalo. Jsem přesvědčen, že jsou na světě desítky tisíc mladých lidí, opravdu talentovaných, kteří hrají nebo zpívají doma v ložnici. A některé z nich chci najít. Samozřejmě chceme mladé lidi, protože my už mladí nejsme,“ řekl Taylor.

Reklama

Výběr článků

Načítám