Hlavní obsah

Slavík startuje, novinkou jsou klipy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další ročník ankety o nejpopulárnější zpěváky a skupiny Český Slavík startuje. Hlasování začíná 5. října a končí 20. listopadu. Závěrečné vyhlášení výsledků proběhne v Praze 26. listopadu v přímém přenosu televize Nova.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Moderátorem večera bude Libor Bouček

Článek

Moderovat bude Libor Bouček a režisérem pořadu je Pepe Majeský. Všichni zpěváci mají tentokrát vystupovat naživo. „Vystoupí např. Lucie Bílá a Karel Gott,“ prozradil Bouček.

„Je to ve stádiu vymýšlení a naší ambicí je posunout ten přenos dál. Má svoji tradici, ale chceme speciální hudební čísla a chceme to udělat dynamičtější, zábavnější,“ svěřil se režisér.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Český Slavík

Jeden z hlasujících diváků může vyhrát plavbu do Karibiku na největší lodi světa Oasis of the Seas. Hlasovat je možné zasláním SMS nebo na adrese slavikmattoni.seznam.cz a prostřednictvím mobilního webu m.seznam.cz/slavik.

Kategorie zůstávají stejné jako minule, včetně nejoblíbenější písně Rádia Impuls, novinkou je ovšem vyhlášení nejlepšího videoklipu MTV. Nominovány byly pouze klipy, které byly vysílány na československé MTV.

Reklama

Výběr článků

Načítám