Hlavní obsah

V Praze dokončili seriál Missing

Právo, ČTK, jaš

Natáčení amerického seriálu Missing skončilo v neděli v Praze. Hlavní roli v něm ztvárnila třiačtyřicetiletá herečka Ashley Juddová. Seriál vznikal v produkci ABC Studios, dalšími produkčními společnostmi byly Little Engine Productions a Stillking Films.

Foto: Archív , Právo

Herečka Ashley Juddová

Článek

„V českých reáliích vzniklo prvních dvanáct dílů projektu,“ řekla Ludmila Claussová z České filmové komise.

Podle Davida Minkowského ze společnosti Stillking Films se v Česku uskutečnilo 92 natáčecích dnů. Filmaři pracovali i v Karlových Varech, Duchcově a Mladé Boleslavi, v sobotu obsadili náměstí Míru na pražských Vinohradech.

Juddová hraje v seriálu Beccu Winstoneovou, bývalou agentku CIA, která cestuje po Evropě, aby našla syna, který během letní brigády zmizel v Itálii. Scenárista Greg Poirier původně zamýšlel napsat Missing jako desetidílný seriál na letošní léto. Nakonec vznikl plnohodnotný seriál, který bude mít ve vysílání ABC premiéru ještě letos na podzim.

Mezi dalšími, kteří v Praze pracovali, byl anglický herec Sean Bean, známý z Pána prstenů, bondovky Zlaté oko a snímků Ostrov a Lovci pokladů, Američan Keith Carradine (Kovbojové a vetřelci) či Cliff Curtis (Poslední vládce větru, Piano).

Reklama

Výběr článků

Načítám