Hlavní obsah

Frontman skupiny Kiss Gene Simmons se oženil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu se oženil frontman americké skupiny Kiss Gene Simmons se svou dlouholetou přítelkyní Shannon Tweedovou. Minulý měsíc oznámení jejich zásnub všechny překvapilo. Ještě pár týdnů předtím totiž Simmons tvrdil, že se rozhodně ženit nehodlá. Dvaašedesátiletý rocker a čtyřiapadesátiletá bývalá modelka a playmate spolu žijí už 28 let a mají dvě děti.

Článek

Pár si podle magazínu People při obřadu vyměnil manželský slib, který si sám napsal. Svatby, jež se odehrála v sobotu večer pod širým nebem u hotelu Beverly Hills v Los Angeles, se zúčastnilo asi 400 hostů.

Simmons, vlastním jménem Chaim Witz, se před 62 lety narodil v severním Izraeli. Jeho matka přežila holokaust. Do USA s ní odcestoval, když mu bylo osm let. Je jedním ze zakládajících členů skupiny Kiss. Na vyprodaných koncertech, ke kterým neodmyslitelně patřily pyrotechnické efekty, vystupoval extravagantně nalíčený. Skupina Kiss od 70. let prodala 100 miliónů nahrávek.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Image od sedmdesátých let nezměnili.

Simmons vytvořil také síť zábavných aktivit, k nimž patří reality show, televize, videohry, knihy, komiksy i kreditní karta Kiss. Hodnota tohoto podnikání se odhaduje na stovky miliónů dolarů. "Amerika mi umožnila dosáhnout nejvyššího úspěchu. Když se dostanete na vrchol, můžete si oddechnout, já jsem vrcholu dosáhl," poznamenal v jednom z rozhovorů.

Televize A v úterý zahájila vysílání nové série reality show Gene Simmons Family Jewels.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám