Hlavní obsah

TV tipy a chyby: Vekslácká krimi i Americké psycho

Novinky, Stanislav Dvořák

Nový český film Jseš mrtvej, tak nebreč, vekslácká krimi romance z osmdesátých let, má premiéru na ČT1. Napětí slibují i hollywoodské filmy Americké psycho a Víkedoví divočáci.

Článek

Jseš mrtvej, tak nebreč

Dvoudílný televizní film vznikl podle knihy Josefa Klímy Jseš mrtvej, tak nebreč. Hlavní hrdina byl za totality nespravedlivě odsouzen na doživotí a skutečný vrah si užívá svobody. Za těžce nemocným vězněm přijíždí Čechoameričanka Elis, aby se pokusila získat prezidentskou milost. Během svých návštěv ve vězení se dozvídá pravdu o vraždě spáchané před 20 lety.

Hrají Kristýna Liška-Boková, Václav Jiráček, Ivan Trojan, Simona Stašová a další.

ČT1 Ne 20.00

Americké psycho

Americký horor vypráví o Patricku Batemanovi, který se stal viceprezidentem zavedené finanční firmy na Wall Street, má atraktivní snoubenku, luxusní byt i dokonalý vzhled. Přesto se pořád necítí dobře, štve ho úspěch ostatních a začne si frustraci vybíjet na nevinných obětech.

Nova So 23.50

Víkendoví divočáci

Čtyři kamarádi z předměstí vedou poněkud nudný usedlý život. Rozhodnou se pro výlet na motorkách plný svobody a dobrodružství, jenže narazí na motorkářský gang Del Fuegos a začnou mít vážné problémy.

Prima So 20.00

Reklama

Výběr článků

Načítám