Hlavní obsah

TV tipy a chyby: atentát na Hitlera i Smrtonosná past 4

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Víkendová nabídka televizí slibuje válečné drama Valkýra o atentátu na Hitlera, akční Smrtonosnou past 4 s Brucem Willisem nebo vynikající americký thriller Sama Raimiho Téměř dokonalý zločin.

Článek

Valkýra

Tom Cruise jako hrabě von Stauffenberg, německý voják ze staré školy, který se rozhodne k neuvěřitelně odvážnému kroku - zabít Adolfa Hitlera, jenž vede Německo do apokalyptického konce.

Spojí se s generálmajorem Henningem von Tresckowem, který ho přivede do skupiny  důstojníků s podobným smýšlením. Začnou připravovat kompletní státní převrat. Stauffenberg si připraví bombu a podaří se mu položit ji do těsné blízkosti Hitlera, jenže nešťastná náhoda způsobí, že výbuch ho nezabije.

Hollywoodský film podle skutečných událostí se snaží být věrohodný, nicméně řada výhrad kritiky směřovala proti Cruisovi v hlavní roli. Náročnějšímu divákovi mohou vadit i nacisti mluvící americkou angličtinou.

Nova So 20.00

Smrtonosná past 4

V předvečer Dne nezávislosti se kdosi pokusí nabourat do počítačové sítě FBI. Během pár hodin zachvátí celou zemi chaos. Hackerův promyšlený plán však má jednu trhlinu. Nepočítá s tím, že se objeví policista John McClane...

Další pokračování akčních řežeb s Brucem Willisem asi nepotřebuje komentář. Čistá zábava.

Prima So 20.00

Téměř dokonalý zločin

Režisér Sam Raimi natočil v roce 2000 vynikající thriller s Cate Blanchettovou, Keanu Reevesem, Hilary Swankovou a Katie Holmesovou.

Na malém městě zmizí mladá žena. Annabelle má záhadné vidiny, tuší vraždu, ale nedokáže popsat pachatele a nemá žádné důkazy. Pak je zatčen muž, který měl se ženou poměr. Jenže skutečný vrah je stále na svobodě.

Nova Cinema So 21.50

Reklama

Výběr článků

Načítám