Hlavní obsah

Zpíváte jako Freddie? Queen hledají lidi pro novou show

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neznámí mladí umělci, kteří si myslí, že umí zpívat jako Freddie Mercury nebo hrát jako Brian May, se mohou přihlásit do nového multimediálního projektu Queen Extravaganza. Vítězové pojedou na turné po Americe.

Foto: Profimedia.cz

Freddie Mercury

Článek

Bubeník Roger Taylor vyzval mladé muzikanty, ať nahrají své ukázky na stránky www.queenextravaganza.com. Ti nejlepší se stanou součástí megashow The Queen Extravaganza, která pojede turné po USA v roce 2012.

Nejedná se o koncerty Queen. Členové skupiny představení vymýšlejí, ale sami asi na pódiu nebudou. „Teď právě pracujeme na designu celého představení, vybíráme písničky, pořadí, pracujeme na světlech. A také vybíráme, jaké filmové ukázky a efekty použijeme. Skutečné zkoušení ale ještě nezačalo. Jsem přesvědčen, že jsou na světě desítky tisíc mladých lidí, opravdu talentovaných, kteří hrají nebo zpívají doma v ložnici. A některé z nich chci najít. Samozřejmě chceme mladé lidi, protože my už mladí nejsme,“ řekl Taylor.

Dodal, že turné by později mohlo pokračovat i v Jižní Americe, Evropě, Asii a Austrálii.

„Reagujeme tím na poptávku. Moc mladých lidí nevidělo Queen naživo a tohle je šance udělat to, co je tomu nejblíže, udělat velmi dobrou kopii.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám