Hlavní obsah

TV tipy a chyby: Shawshank, Predátor a Bruce Willis

Novinky, Stanislav Dvořák

Televizní nabídka tentokrát skýtá známé drama Vykoupení z věznice Shawshank s Morganem Freemanem nebo akční řežby Predátor a Smrtonosná past 3.

Článek

Vykoupení z věznice Shawshank

Režisér Frank Darabont a jeho klasické vězeňské drama z roku 1994. Mladý manažer Andy Dufresne je v roce 1947 souzen za vraždu své ženy a jejího milence. Přesto, že tento čin popírá a důkazy nejsou spolehlivé, odsoudí ho na doživotí. Nespravedlnost přežívá Andy mlčky a sblíží se s Redem, jenž si odpykává doživotní trest už dvacet let. V hlavních rolích Tim Robbins, Morgan Freeman, Bob Gunton či William Sadler.

So 21:20 ČT 1

Predátor

V džungli přistane kosmická loď, kterou řídí mimozemský zabiják lidí. Ve stejné chvíli probíhá tajná akce CIA a skupina tvrdých hochů vedená Arnoldem Schwarzeneggerem se pustí s mimozemským Predátorem do boje. Jeden z nejlepších sci-fi hororů všech dob natočili Američané už v roce 1987.

So 22:50 Prima

Smrtonosná past 3

Bruce Willis ve třetím díle Smrtonosné pasti opět bojuje za spravedlnost jako policista McClane. Atentátník odpálí uprostřed města bombu a požaduje, aby se do služby vrátil právě suspendovaný poručík McClane. Je evidentní, že jde o pomstu. Ale kdo za tím stojí?

So 20:00 Prima

Reklama

Výběr článků

Načítám