Hlavní obsah

Co dělala Carrie Bradshawová na střední? Brzy uvidíme

Novinky, Stanislav Dvořák

Sex ve městě 2 měl sice hrozné recenze, ale producenti odhadují, že by se z tohoto filmového oslíčka přece jen dalo ještě něco vytřepat. Rozhodli se tedy pro prequel (příběh před dějem prvního dílu) s pracovním názvem Carriin deníček.

Článek

Zdroj magazínu The Hollywood Reporter tvrdí, že film podle povídek autorky Sexu ve městě Candace Bushnellové dostal ve studiu zelenou. Zatím je spojován se jmény Josh Schwartz, Stephanie Savageová a Amy B. Harrisová (scenáristka a koproducentka Sexu ve městě).

Knížka je opět vypravována z pohledu Carrie. Jako teenager se musí vypořádat s populární konkurentkou na střední škole Donnou a řeší i problémy se svým prvním přítelem. Povídky měly samozřejmě velký komerční úspěch a autorka by ráda byla i filmovou producentkou. Není ale jisté, zda má jít o film, nebo o nekonečný seriál, jakési Beverly Hills pro 21. století.

Další dílko populární autorky chce navíc proměnit v seriál televize ABC. Jedná se o One Fifth Avenue s producentem Joshem Safranem.

Michael Patrick King, který měl na starosti už původní seriál Sex ve městě, řekl médiím, že o žádný prequel nemá zájem. "Moje Carrie Bradshawová začínala ve 33 letech a já ji doprovodil do 43. Nechtěl jsem vědět, kdo byli její rodiče, protože podle mě existuje jen na Manhattanu."

Reklama

Výběr článků

Načítám