Hlavní obsah

Kapitánka Janewayová ze Star Treku přiletí za fanoušky do Prahy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sci-fi seriál Star Trek si během svého vysílání získal mnoho fanoušků po celém světě a s velkým úspěchem byl uváděn i v České republice. České fanoušky čeká 17. září celý den ve společnosti jedné z hlavních hereček této kultovní série - Kate Mulgrewové. Akci pořádá FAN BASE ve spolupráci s CZ Kontinuum a FKM Events.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Kate Mulgrewová

Článek

Kate Mulgrewová v letech 1995 až 2010 ztvárnila velitelku vesmírné lodi Voyager, a stala se tak první ženou, která jako hlavní postava seděla na kapitánském křesle. Během svého působení v seriálu si tato talentovaná a charismatická herečka získala celou řadu českých fanoušků. Ti ji dosud mohli vídat pouze na televizní obrazovce nebo zahraničních akcích. Nyní se poprvé setká s českým publikem v Praze.

Zahájení akce proběhne 17. září ve 13:00 v Národním domě na Vinohradech v Raisově sále. Návštěvníky čeká dvouhodinové setkání s Kate, kdy jí budou moci pokládat jakékoliv otázky. K dispozici bude tlumočník. Ještě předtím předstoupí před diváky herečka Sylva Talpová, která postavě Janewayové propůjčila hlas v české verzi. V závěru akce je naplánované focení s fanoušky a autogramiáda.

Součástí programu bude také prezentace AD Centra při Pražském psychiatrickém centru v Praze - Bohnicích, které podporuje výzkum poznávacích schopností a běžných činností života seniorů a pacientů z Alzheimerovou nemocí. Kate Mulgrewová dlouhodobě podporuje právě výzkum této závažné choroby a v rámci akce proběhne také aukce, jejíž výtěžek poputuje na konto AD Centra.

Vstupenky je možné zakoupit předem na stránkách http://www.katevpraze.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám