Hlavní obsah

Akta X jsem vždy chtěla parodovat, řekla agentka Scullyová

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Gillian Andersonová, známá jako agentka Scullyová z Akt X, prozradila médiím hned dvě novinky v australském Sydney. Potvrdila loňskou informaci, že třetí film z úspěšné řady se připravuje a dodala, že by pak nejraději natočila parodii, uvedl server The Hollywood Reporter.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Gillian Andersonová

Článek

“Doufám, že to vyjde, hodně se o tom mluví," řekla herečka v australské televizi a dodala: "Vždycky jsem chtěla udělat film, který by si z Akt X dělal srandu... o tom jsme mluvili velmi dlouho. Možná že po třech filmech bychom se mohli dostat k parodii."

Server Cinemablend už loni psal, že herec David Duchovny alias agent Mulder potvrdil třetí díl. O novém filmu se ale mnoho neví. Příběh půjde podle herce ke kořenům seriálu, což znamená, že opět odhaluje vládní spiknutí (a určitě to nebude daleko od tématiky UFO).

Producentům jde ale o peníze a problém představují statistiky druhého celovečerního filmu, který podle stránek mezinárodní filmové databáze přinesl celosvětově hrubý zisk kolem 70 miliónů dolarů, což není vzhledem k nákladům na film příliš ohromující.

Režisér Chris Carter se již dříve zmínil, že chce třetí Akta X točit a v kinech by mohla být v prosinci 2012. Ještě v roce 2008 tvrdil i manažer Foxu Tom Rothman, že pokračování záleží na hercích a režisérovi, ale od té doby už žádné prohlášení nevydal.

Seriál Akta X se proslavil v 90. letech minulého století. Nabídl mistrovsky vyváženou atmosféru, napětí a záhady, které divákům nedaly spát. Z představitele agenta Muldera, do té doby nepříliš známého herce, udělal hvězdu kategorie A.

Reklama

Výběr článků

Načítám