Hlavní obsah

Nová DVD - Rio, Arthur, Tom a Jerry i Bořek Stavitel: Hugo a Holoubci

Právo, Věra Míšková

Hitem tohoto týdne je animovaná komedie Rio o dobrodružstvích exotického ptáka Blu na největším karnevalu světa. S úsměvem ale přicházejí i další filmy: Arthur aneb příběh miliardáře se sklony k malérům s Russellem Brandem a Helen Mirrenovou, příhody Toma a Jerryho a několik novinek Bořka Stavitele.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD

Článek

Rio

Jedna z nejpůvabnějších animovaných komedii pro celou rodinu se odehrává na pozadí nádherného, barvami a rytmy pulsujícího karnevalu v Riu De Janeiru.

Blu je exotický pták, který žije v přesvědčení, že je posledním zástupcem svého druhu. Když se jeho majitelka dozví o Jewel, jeho ženském protějšku z Rio de Janeira, oba se vydávají na životní výpravu za dobrodružstvím. Přestože se Blu nikdy nenaučil létat, spřátelí se s hejnem místních věčně vtipkujících ptáků, kteří mu pomohou nalézt odvahu roztáhnout křídla a následovat svůj osud.

Rio, USA, 2011, animovaný, 92 min., režie: Carlos Saldanha

Arthur

Russell Brand vytvořil postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová.

Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan, které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá - jeho pravou láskou Naomi. S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života.

Arthur, 2011, komedie, 106 min., Režie: Jason Winer Hrají: Russell Brand, Jennifer Garnerová, Helen Mirrenová, Greta Gerwigová, Nick Nolte a další

Tom a Jerry

Tom a Jerry se vydali navštívit úžasného čaroděje ze země Oz! Tom a Jerry v této animované parafrázi klasického příběhu překročili duhu a vydali se po cestě ze žlutých cihel. Ocitnou se ve víru tornáda, tlapkou společnou a nerozdílnou se postaví létajícím opicím a vezmou útokem hrad Zlé čarodějnice v hrdinském pokusu dostat Dorotku, Tota (a sebe samotné) bezpečně zpátky do Kansasu. Setkáte se i s dalšími oblíbenými postavami: Totem, Strašákem, Plecháčem, Lvem, Zlou čarodějnicí ze Západu, Čarodějem, Mlaskaly a dalšími.

USA 2010, animovaný, 57 min.

Bořek Stavitel: Hugo a holoubci

Bořek a jeho přátelé se nikdy nenudí. Opět za vámi přijíždějí s novým nákladem dobrodružství, zábavy i poučení. Tentokrát musí postavit holubník pro nové přírůstky pana Ellise, naučí se první pomoci, z pana Moudrého se stane psí hlídač a všichni si užijí dobročinnou módní přehlídku, aby vydělali trochu peněz na opravu místního kulturního centra.

Na disku uvidíte epizody Modní přehlídka Milly, Milly a první pomoc, Václav má štěstí, Hugo a holoubci, Pan Moudrý hlídá pejska, Azor hlídá.

Bořek Stavitel, USA 2011, animovaný

Reklama

Výběr článků

Načítám