Hlavní obsah

TV tipy a chyby: dvakrát Bruce Willis a thriller s Foxxem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televizní víkend přináší pořádnou dávku Bruce Willise, který se v roli drsných chlápků nebere až tak moc vážně, a také relativně nový americký thriller Ctihodný občan.

Článek

Smrtonosná past 

Mladý Bruce Willis v roce 1988 ovládl Hollywood se Smrtonosnou pastí a dodnes jde o učebnici akčního žánru. Policista John McClane přijel do Los Angeles navštívit ženu, která je zrovna na vánočním večírku v mrakodrapu. Budovu přepadnou lupiči s propracovaným plánem, ale nepočítají s jedním poldou, který má tvrdé pěsti a pusu plnou „hustých“ hlášek.

Prima So 20.00

Můj soused zabiják

Hned po Smrtonosné pasti můžete přepnout na film Můj soused zabiják z roku 2000 a zase narazíte na Bruce Willise, tentokrát staršího a komediálnějšího.

Zubař Nicholas Oseransky (Matthew Perry) si žije v hezkém domě na předměstí, ale jeho manželka Sophie (Rosanna Arquetteová) je pěkná potvora. Když se do vedlejšího domu nastěhuje záhadný cizinec, dají se věci do pohybu. Je to totiž Jimmy Tudesky, zvaný Tulipán, zabiják, který má jisté potíže s maďarským gangem Janniho Gogolaka. Výsledkem je velmi slušná komedie.

ČT1 So 22.00

Ctihodný občan

Drama režiséra F. G. Graye s Geraldem Butlerem a Jamiem Foxxem vzniklo v roce 2009. Slušný občan Clyde Shelton se rozhodl pomstít, protože prokurátor nechal z vězení propustit vrahy jeho milované ženy a dcery. Město Filadelfii tak začíná děsit teror - brilantně naplánované a provedené vraždy.

Nova So 22:20

Reklama

Výběr článků

Načítám