Hlavní obsah

Nová DVD - Hop, Maturiťák a Kazatel

Právo, Věra Míšková

Do školy doprovodí zejména prvňáčky a jejich jen o málo starší kamarády Medvídek Pú. Hrdina filmu HOP je už teenager a vydává se do Hollywoodu za svým snem stát se rockovou bubenickou hvězdou a hlavní postavy Maturiťáku jsou samozřejmě středoškoláci. A aby to všechno nebyla jen legrace, tak v Kazateli zuří v postapokalyptickém světě válka mezi lidmi a upíry.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD

Článek

Medvídek Pú

Jedna z nejznámějších postaviček dětských příběhů zažívá nová dobrodružství. Vraťme se tedy s nimi do Stokorcového lesa a zažijme další příběh známých kamarádů, kteří se tentokrát vydali na dobrodružnou cestu, aby našli pomoc pro Ijáčka a také zachránili Kryštůfka Robina. Nakonec to pro medvídka, který si vyšel ven jen pro trochu medu, bude velmi náročný den.

Film je inspirovaný pěti příběhy z knihy A.A. Milneho a vznikl podle tradiční původní animované předlohy.

Medvídek Pú, USA 2011, animovaný, 62 min.

HOP

Bylo mu souzeno převzít rodinný podnik, jenže on chtěl jen hrát rock! A tak se náctiletý E.B. vydává do Hollywoodu za svým snem stát se rockovou bubenickou hvězdou. Tam se potkává s Fredem, lenochem bez práce, který má své vlastní vznešené cíle. Zatímco E.B. se zmítá v nejasnostech, kým by vlastně chtěl být a kým by se stát měl, dostávají se s Fredem k velkolepému finále - záchraně otce E.B. a továrny na cukrátka.

HOP, USA, 2011, komedie, režie: Tim Hill, hrají: Russell Brand, James Marsden, Kaley Cuoco, Hank Azaria, Gary Cole

Maturiťák

Komedie o středoškolácích, která – jak bývá zvykem - představuje partičku, kde každý má svůj příběh. A protože už spolu prožili na střední škole leccos, vše teď směřuje k jedinému: k maturiťáku. Než ale k této jedinečné noci dojde, prožijí hrdinové filmu spoustu dramatických situací, odkryjí se stará tajemství, rozpadnou se zdánlivě nerozlučné páry a zažehnou se nová milostná vzplanutí.

Maturiťák, USA 2011, komedie, 100 min., režie: Joe Nussbaum, hrají: Aimee Teegardenová, Thomas McDonell, DeVaughn Nixon, Danielle Campbellová, Yin Chang, Jared Kusnitz a další.

Kazatel

V postapokalyptickém světě již dlouhá staletí zuří krutá válka mezi lidmi a upíry. Když kazatel-bojovník v podání Paula Bettanyho dostane zprávu o dalším z útoků, který se ho tentokrát osobně dotýká, musí porušit svou posvátnou přísahu míru a zastavit upíří řádění dřív, než bude pozdě. Strhující krvavý film, který vznikl na motivy proslulého grafického románu, vás zavede na křížové tažení proti úplně novému druhu smrtících zabijáků.

Kazatel, USA 2010, akční / horor /thriller / sci-fi, režie: Scott Charles Stewart, hrají: Paul Bettany, Cam Gigandet, Maggie Q, Karl Urban, Stephen Moyer

Reklama

Výběr článků

Načítám