Hlavní obsah

Televize Nova získala licenci pro stanici určenou mužům

Právo, Jana Perglerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání ve čtvrtek oznámila, že udělila televizi Nova licenci pro další stanici s pracovním názvem Kanál 5.

Foto: Novinky

Název stanice se zcela určitě změní tak, aby ladil s názvy ostatních stanic TV Nova. Může se jmenovat například Nova Men.

Článek

Má být určena mužům všech věkových kategorií, nikoliv však dětí. Stanice se má zaměřovat zejména na sport, dramatickou a dokumentární tvorbu převážně americké provenience. Divákům nabídne akční, krimi a sci-fi filmy. Co se týká sportů, přednost bude mít fotbal, hokej a motorismus.

Program bude šířen prostřednictvím kabelové televize a přes pozemní digitální vysílače zhruba 18 až 20 hodin denně. Kdy začne stanice vysílat, nebylo oznámeno. Nova má ze zákona 360 dní na přípravu ke startu.

Název stanice se zcela určitě změní tak, aby ladil s názvy ostatních stanic TV Nova. Může se jmenovat například Nova Men.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám