Hlavní obsah

Bonnie a Clyde bude mít nové obsazení

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká herečka a zpěvačka Hilary Duffová se proti původnímu plánu neobjeví v připravovaném snímku The Story Of Bonnie and Clyde, v němž měla ztvárnit postavu Bonnie Parkerové. Producenti Tonya Hollyová a Tom Rogers přitom popřeli, že důvodem vyhazovu je její těhotenství, o němž informovala 14. srpna.

Foto: Profimedia.cz

Bonnie a Clyde se představí v novém kabátě.

Článek

Brzy poté producenti prohlásili, že za ni hledají náhradu. V pondělí vydali prohlášení, podle něhož se dozvěděli, že Duffová by mohla začít natáčet až příští rok v červnu. Z podobného důvodu se ve snímku neobjeví Kevin Zegers, s nímž se počítalo pro roli Clydea Barrowa. Ten by prý mohl začít natáčet až v lednu příštího roku, přičemž producentská dvojice tvrdí, že si nemůže dovolit čekat tak dlouho, a proto se rozhodla původní ústřední herecký pár vyměnit.

Začátek natáčení byl již několikrát odsunut. Kvůli tomu se tvůrci filmu dostali do finanční a časové tísně a podle Rogerse se už musí aktuální harmonogram dodržet. Snímek si klade za cíl zobrazit příběh loupežného páru, jenž působil v Americe v době ekonomické krize, ve třicátých letech dvacátého století, realističtěji než původní film Arthura Penna z roku 1967.

Dvojice má být nyní zobrazena jako součást gangu, který během čtyř let vykradl několik bank a zabil minimálně sedm lidí. Sdělil to scenárista Sheldon Turner, jemuž jako předloha k nové verzi posloužila kniha spisovatele Jeffa Guinna Go Down Together: The True, Untold Story of Bonnie and Clyde z roku 2009.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám