Hlavní obsah

Nová DVD - Týden bez závazků, Neznámý a Air America

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na DVD tento týden vychází mimo jiné Týden bez závazků, neboli bláznivá podívaná na chlapy, kteří dostanou od manželek sedm dní svobody. V dalším filmu Neznámý hraje Liam Neeson muže, jehož identitu si přisvojil někdo jiný. A Mel Gibson a Robert Downey Jr. vzlétnou do oblak ve filmu Air America.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

NOvá DVD

Článek

Týden bez závazků

Rick a Fred (Jason Sudeikis) jsou nejlepší kamarádi, oba už řadu let ženatí. Když začnou projevovat určité známky neklidu z dlouhotrvajícího manželství, rozhodnou se jejich manželky k odvážnému tahu: povolí jim “týden bez závazků”, sedm dní svobody, během nichž mohou dělat, co budou chtít... bez otázek. Zpočátku to vypadá jako splněný sen, ale záhy si oba kamarádi uvědomí, že jejích představy o mládeneckém životě – a sobě samých – jsou naprosto mimo realitu.

Týden bez závazků, USA 2011, komedie, 101 minut, režie: Bobby Farrelly, Peter Farrelly hrají: Owen Wilson, Jason Sudeikis, Jenna Fischerová, Stephen Merchant, Christina Applegatová

Neznámý

Liam Neeson hraje dr. Martina Harrise, který se po automobilové nehodě probudí v Berlíně a zjistí, že ho jeho žena nepoznává a jeho identitu si přisvojil jiný muž. Nevěřící úřady ho ignorují, pronásledují ho tajemní zabijáci a on je sám, unavený a na útěku. S pomocí nepravděpodobného spojence se noří do smrtící záhady, která ho nutí zpochybnit vlastní zdravý rozum a ptát se, jak daleko je ochoten zajít, aby objevil pravdu.

Neznámý, USA 2011, thriller, 109 min. režie: Jaume Collet-Serra hrají: Liam Neeson, Diane Krugerová, January Jonesová, Aidan Quinn, Bruno Ganz, Frank Langella, Sebastian Koch a další...

Air America

Když Billy Covington (Robert Downey Jr.) přijme práci pilota v Laosu, očekává, že se stane členem posádky civilního letectva, která létá pouze v mírové letecké zóně. Dostane se však k soukromé letecké lince CIA - Air America, která operuje v Laosu během vietnamské války.

Air America je skupinka pofidérních odpadlíků, která nepoctivě získává střelné zbraně, aby odkryla tajemství pochybné mise pro CIA. Jak nebezpečí vzrůstá a linie mezi spojenci a nepřáteli začínají být nezřetelné, Billy se obrátí na nespoutaného a prošedivělého pilota jménem Gene Ryack. Společně zaujmou postoj proti zmatku a stanou se něčím, čemu by asi málokdo uvěřil.

Air America, USA, 1990, 107 minut, režie: Roger Spottiswoode, hrají: Mel Gibson, Robert Downey Jr., Nancy Travisová, Ken Jenkins, David Marshall Grant, Lane Smith a další ...

Reklama

Výběr článků

Načítám