Hlavní obsah

Začal hudební festival v Trutnově

Právo, Jaroslav Špulák

Již ve středu začal neoficiálním dnem Open Air Festival „Trutnov 1987–2011“. Hudební přehlídka, která se koná v trutnovském areálu Na Bojišti, potrvá do nedělního večera. Lístek na místě stojí 1080 Kč.

Foto: Vladislav Prouza, Právo

Vystoupení Heveru a Vazelína na předloňském festivalu v Trutnově ukončila protržená peřina a minimaxy.

Článek

Čtvrteční první oficiální festivalový den zahájí skupina Garage s Tonym Ducháčkem, přičemž vrcholem večerního programu bude koncert Iggyho Popa s formací The Stooges. „Iggy je už dva dny v Praze, kde se pohybuje inkognito,“ řekl Právu Martin Věchet, hlavní pořadatel festivalu.

Do neděle se v Trutnově představí ještě Skindred, Brian Head Welch, The Locos, Tata Bojs, Sunshine, J. A. R. a další. Program pořadatelé tradičně předem nezveřejňují.

Hostem festivalu bývá exprezident Václav Havel. Věchet k jeho letošní návštěvě řekl: „Jestli přijde, ví jen nejvyšší mocnost. My si ale myslíme, že mu na Hrádečku, kde právě pobývá, nejvíc prospěje klid.“

Reklama

Související témata:

Související články

Good Charlotte: Kapela je jako manželství

Jednou z hvězd víkendového Open Air Festivalu v Panenském Týnci byla americká punkrocková skupina Good Charlotte. Na tiskové konferenci odpověděla i na otázky...

Výběr článků

Načítám