Hlavní obsah

Na poctu Jacksonovi pozvali Kiss, kteří mu nadávali do pedofilů

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořadatelé megakoncertu na počest Michaela Jacksona, který se má konat v Cardiffu, si vyrobili slušný trapas. Jacksonovi měli zahrát i američtí Kiss, jejichž baskytarista zesnulého zpěváka veřejně označuje za pedofila. Když jim došlo, co by se mohlo stát, kdyby se Gene Simmons dostal k mikrofonu, narychlo je vyškrtli z programu. Médiím řekli, že to bylo jen "přehlédnutí".

Foto: Petr Hloušek, Právo

Zvláštní pocta - Jacksonovi měli hrát Kiss, kteří o něm říkají nepěkné věci.

Článek

Michael Jackson byl v USA zažalován kvůli zneužívání dětí, ale nikdy mu nic neprokázali. Mnozí lidé z Jacksonova okolí tvrdí, že to byl od začátku jen trik, jak vytáhnout z dětinského naivního zpěváka peníze.

Jeho bratr Jermaine uvedl, že toto další selhání jen potvrzuje jeho názor, že promotér to celé dělá špatně. Koncert spoluorganizuje i Jacksonova matka, ale v rodině se děje něco podivného, protože bratři Jermaine a Randy se od akce distancují.

Gene Simmons ze skupiny Kiss řekl před časem v rozhovoru pro magazín Classic Rock, že "není ohně bez kouře a on nepochybuje o tom, že Jackson zneužíval děti."

Kam půjdou peníze?

Jermaine Jackson byl prý z pozvání Kiss konsternován a dodal: "Je mi smutno z toho, že používají moji matku k propagaci akce. Copak Global Live opravdu potřebuje 81letou ženu k propagaci?"

Velmi zajímavá je i otázka, kterou vznesl Howard Weitzman, právní zástupce rodiny Jacksonů. Jde o to, zda nějaká část ze zisku půjde skutečně na charitu, jak bylo dříve ohlášeno. Podle BBC na to pořadatelská firma dosud neodpověděla.

Na koncertě má vystupovat Christina Aguilerová, Cee Lo Green, Smokey Robinson, JLS a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám