Hlavní obsah

Chystá se čtvrtý díl akční komedie Austin Powers

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadský herec Mike Myers se představí v dalším filmovém pokračování příběhu o agentovi Austinu Powersovi. Rodák z Ontaria již podepsal smlouvu na účinkování ve čtvrté části akční komedie, která má zatím pracovní název Austin Powers 4.

Foto: Profimedia.cz

Austin Powers v akci

Článek

Myers se bude s Michaelem McCullersem podílet i na scénáři a bude jedním ze čtyř spoluproducentů snímku. Podle internetového magazínu thehollywoodreporter.com bude film zaměřen na vztah mezi Dr. Evilem a jeho synem Scottem.

Premiéra v roce 2013

Režisérem čtvrté části by mohl být opět Jay Roach, který vedl natáčení tří minulých dílů. Premiéra je očekávána v roce 2013.

Série byla zahájena v roce 1997 snímkem Špionátor. Pokračovala druhým dílem Špión, který mě vojel (1999) a dočasně ukončena byla „trojkou“ Goldmember (2002).

Myers se proslavil i rolemi ve snímcích Wayneův svět 1 a 2 (1992, 1993), Klub 54 (1998) nebo Hanebný pancharti (2009). Namluvil i postavu Shreka ve stejnojmenné filmové sérii.

Reklama

Související témata:

Související články

Nejlepším filmovým superhrdinou je Wolverine

Filmovým fanouškům se mezi všemi schopnostmi, kterými disponují superhrdinové, nejvíce líbí samoléčitelské ruce Wolverina z amerického filmu X-Men Origins:...

Výběr článků

Načítám