Hlavní obsah

Na Primě ožije Schimanski i Cesty domů s Kostkovou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televize Prima představila ve středu svůj podzimní program. Mezi programovými hity jmenoval ředitel televize Marek Singer pořad Prostřeno!, komisaře Schimanského i novou sérii Cest domů.

Článek

Cesty domů začínají od 5. září a představí novou hvězdu - Terezu Kostkovou. Její postava je prý pozitivní a prošla si vlastní chybou těžkým obdobím.

Prima naskočila i na trend retro seriálů a vytáhla z archívu komisaře Schimanského, kterého Singer označil za akčního hrdinu a evropskou „klasiku“. Nově se objeví první pondělí v září seriál Rodinka, navazující na Takovou normální rodinku, natočený v režii Dušana Kleina.

Pokračuje projekt Partička a také publicistika (Soukromá dramata). Poslední sérií se rozloučí kuchařský pořad Ano, šéfe!. Hlavní hvězda Zdeněk Pohlreich prý už nechce další díly točit, ale možná s ním vznikne jiný pořad. Pokračuje Show Jana Krause a Česko Slovensko má talent bude mírně pozměněné, do poroty přibyl Martin Dejdar.

Nový americký seriál Hawai 5 - 0 přinese příběhy o elitní policejní jednotce. Nejoriginálnější novinkou Primy je „sociální reality show“ Moje místo, která prý bude pomáhat lidem najít práci. O bydlení bude zase pořad Nové hnízdo.

Z filmů poběží všechny díly Smrtonosné pasti nebo Twilight sága a Letopisy Narnie.

Prima Cool

Na „coolu“ pokračují seriály typu Teorie velkého třesku, Jak jsem poznal vaši matku nebo Dexter. Některé z nich se budou vysílat anglicky.

Z vlastní tvorby nasadí stanice show Těžká dřina o extrémních zaměstnáních a Menzone pro muže se skupinou „úchylných“ moderátorů. Z amerických seriálů běží např. Akta X a Simpsonovi.

Prima Love bude pochopitelně pokračovat v nenáročném růžovém stylu (Ally McBealová, Zoufalé manželky). Výjimkou je seriál Spravedlnost v krvi.

Oblíbený "Farmář" se bude teprve točit a divačky se tak dočkají pokračování až na jaře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám