Hlavní obsah

Filmové premiéry - Šéfové na zabití a Captain America: První Avenger

Právo, Věra Míšková

Tento týden mají premiéru jen dva filmy – skvěle obsazená komedie Šéfové na zabití a filmová adaptace comicsu Captain America: První Avenger.

Článek

Šéfové na zabití

Jennifer Anistonová, Kevin Spacey a Colin Farell, Jason Bateman, Donald Sutherland a ještě mnozí další. Režisérovi Sethu Gordonovi se podařilo dát dohromady tým hvězd. Společně pak natočili komedii o tom, že s nesnesitelným šéfem je nakonec nejlepší se moc nemazlit, radši ho rovnou zamordovat, rozemlít na prach a rozprášit po co nejvzdálenějším okolí.

Tři kamarádi Nick, Kurt a Dale úpí pod nesnesitelně protivnými, naprosto netolerantními šéfy. A protože odchod z práce není řešení, s přispěním většího než malého množství alkoholu a pochybné rady od bývalého trestance, které si s chutí zahrál Jamie Foxx, si vymyslí komplikovaný a zdánlivě „blbuvzdorný“ plán , jak se zbavit svých nadřízených....navždy.

Je tu jen jeden problém: i ten nejlépe navržený plán je vždy jen tak spolehlivý jako mozek, který ho vymyslel...

Šéfové na zabití, USA 2011, režie: Seth Gordon, hrají: Jennifer Anistonová, Colin farrell, Jason Bateman, Kevin Spacey, Donald Sutherland

Captain America: První Avenger

Ten z něj udělá superhrdinu, muže, který má neuvěřitelnou sílu a odhodlání zachránit vlast, svět, prostě všechno, co se zachránit dá.

Captain America: První Avenger, USA 2011,Režie: Joe Johnstone, hrají: Chris Evans, Hugo Weaving, Tommy Lee Jones, Sebastian Stan, Neal McDonough

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám