Hlavní obsah

Richard Müller chystá novou desku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenský zpěvák a hudebník Richard Müller pracuje na nové desce a chystá také souborné vydání všech svých nahrávek. V sobotu před svým vystoupením na festivalu Štěrkovna Open Music řekl, že nového alba už má hotovou přesně polovinu.

Článek

Zpěvák, který chtěl kvůli zdravotním problémům před několika lety ukončit kariéru, připouští, že není v nejlepší fyzické kondici. Kromě letního ježdění po festivalech připravuje pokračování loňského úspěšného turné po českých a slovenských divadelních sálech Potichu 2.

Neumí brzdit

„Teď v letních měsících jsme měli asi dvanáct festivalů. Neříkám, že to není náročné, ale to je jedno, neumím brzdit. Na pódiu se chovám pokud možno co nejnormálněji, ale že bych někdy upustil od nasazení, to si neumím a nechci představit,“ poznamenal.

V září oslaví 50 let. Velké oslavy ale nechystá. Nerad oslavuje, a i když je ten věk kulatý, vůbec ho nechce spojovat s koncertem nebo nějakou specialitou.

„Pokud se nám to podaří, protože je to podle mě vysoce nadstandardní projekt, vyjde krabice, která by se měla jmenovat Všetko. Tam by mělo být asi 25 cédéček, v podstatě úplně všechno, co jsme našli, co jsem natočil. Sólová alba, alba s Banketem, singly i rarity, všechno, co půjde, tam bude. Bude tam knížka, kde komentuju jednotlivá alba a vzpomínám si na různé příběhy,“ popsal Müller.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám