Hlavní obsah

Nová DVD - Zkus mě rozesmát, Láska a jiné závislosti a Wyatt Earp

Právo, Věra Míšková

Tento týden vychází romantická komedie Zkus mě rozesmát s Jennifer Anistonovou a Adamem Sandlerem, komedie s vážnější notou Láska a jiné závislosti i dobrodružství z Divokého Západu Wyatt Earp.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD

Článek

Zkus mě rozesmát

Když Danny MacCabee (Adam Sandler) poznává dívku svých snů (Brooklyn Deckerová), musí kvůli své lehkovážné lži přesvědčit svou věrnou asistentku Katherine (Jennifer Anistonová), aby předstírala, že je jeho manželkou, se kterou se právě rozvádí.

Několik dalších lží ale zapříčiní, že se do celé věci zamotávají i její děti, a všichni se společně vydávají na Havaj. Tady je čeká víkend plný komických situací, který otestuje hranice, kam až jsme ochotni zajít kvůli lásce.

Zkus mě rozesmát, USA, 2011, 117 min., Režie: Dennis Dugan, hrají: Jennifer Anistonová, Adam Sandler, Nicole Kidmanová, Bailee Madison

Láska a jiné závislosti

Populární herci Jake Gyllenhaal a Anne Hathawayová představují ústřední dvojici v této komedii s poněkud vážnějšími tóny. Ona je svobodomyslná dívka Maggie, on je neúspěšný obchodní cestující s produkty farmaceutického průmyslu. Neúspěšný ovšem jen do té doby, než začne prodávat kouzelnou modrou pilulku.

Oba se bez rozmyslu vrhají do nezávazného milostného dobrodružství a zjišťují, že si v posteli skvěle rozumí. Ale bez ohledu na to, jak moc se snaží, aby vše zůstalo u „příležitostných setkání”, Maggie s Jamiem nedokáží odolat účinkům té nejnávykovější drogy… lásky! A aby se jim jejich láska pěkně zkomplikovala, o to se postará onen vážnější tón filmu – Maggiina nemoc.

Láska a jiné závislosti, USA 2010, 112 min., Režie: Edward Zwick, Hrají: Anne Hathawayová, Jake Gyllenhaal, Judy Greer

Wyatt Earp

Kevin Costner hraje nejslavnějšího muže zákona, který kdy kráčel po Divokém Západě. V epickém akčním snímku, jehož spoluautorem a režisérem byl Lawrence Kasdan, vytváří roli muže, který se stal mýtem. Působivost tohoto drsného westernu ještě zvyšují Gene Hackman jako Wyattův neúprosný otec a Dennis Quaid coby Earpův smrtelně nebezpečný nejlepší přítel. Cesta Wyatta Earpa vede z Wichity do Dodge City a O.K. Corralu v Tombstone v Arizoně, je to vzrušující cesta plná romantiky, dobrodružství a mýtické odvahy.

Wyatt Earp, USA 1994, 183 min., režie: Lawrence Kasdan, hrají: Kevin Costner, Dennis Quaid, Gene Hackman, David Andrews, Linden Ashby, Jeff Fahey, Joanna Going, Mark Harmon, Michael Madsen a další

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám