Hlavní obsah

TV tipy a chyby: Clooney v Syrianě a Jednotka příliš rychlého nasazení

Novinky, Stanislav Dvořák

O víkendu čeká televizní diváky britský humor s Jednotkou příliš rychlého nasazení, politický thriller Syriana nebo příběh o nevěře s Issovou a Budařem.

Článek

Jednotka příliš rychlého nasazení

Tento ulítlý britský filmeček plný potměšilého humoru bude českému divákovi blízký. Už úvod zní tak nějak česky: policista Nicholas Angel je „odejit“ z londýnského sboru, protože pracuje moc dobře a neschopným nadřízeným se to nehodí do statistiky.

Nicholas odchází do malého městečka Sandford, kde svou urputností šokuje místní líné strážníky. Komedie nabírá obrátky, když začne vraždit tajemná postava v pláštěnce a místní poldové stále jen opakují, že jde o nehody. Kdo má rád extrémní humor a trochu těch vraždiček na malebném britském venkově, přijde si na své. V hlavních rolích osvědčená dvojice Simon Pegg a Nick Frost (můžete znát z nové komedie Paul).

Pá 23:10 Prima

Syriana

Politický thriller, který nahlíží do „zkorumpovaného prostředí světového ropného průmyslu.“ Reformní princ Nasir, představitel nejmenované země, se snaží vyvázat z dlouhodobě nevýhodných smluv s americkými firmami a vládou. Američané ale tvrdě sledují své zájmy. V hlavních rolích George Clooney, Matt Damon, Amanda Peetová a další.

So 21.55 Prima Cool

Soukromé pasti

Jan Budař, Marta Issová a Táňa Pauhofová si zahráli v dramatu z cyklu Soukromé pasti. Tonda a Hanka se potkali v šestnácti, vzali se ve dvaceti, pak měli dítě. Vše fungovalo, dokud Tonda nepotkal Emmu a nemusel začít řešit dilema mezi pocitem štěstí a povinností.

Ne 20.00 Nova

Reklama

Výběr článků

Načítám