Hlavní obsah

Etnofest zdarma přiveze ska nebo indickou a židovskou hudbu

Novinky, Stanislav Dvořák

V sobotu 27. srpna od 14.00 začíná v pražském parku Podviní etnofest Barevná devítka. Uvidíte kapely a tanečníky z mnoha kontinentů, ochutnáte exotickou kuchyni a navíc je vstup opět zdarma.

Článek

Program zahájí kolem 14. hodiny ukázka indického tance Kathak a následovat bude indonéská hudba, africký módní salon a bubenická show Miloše Vacíka, zkušeného hudebníka a učitele, který založil soubory Tam-Tam Orchestra a Tam-Tam Batucada.

Dále se představí Vietnamsko-český spolek Ha-Noi, Jidiš písně s akordeonem (Hana Frejková, Slávek Brabec), ukrajinské tance, chasidské tance, angolská show a v 18.30 výborná mezinárodní ska kapela sídlící v Praze CCTV ALL STARS. Večer pak uzavřou skupiny Chico Díaz Orquesta Salsaborr a Gipsy.cz.

Kromě hudby a tance si můžete koupit výrobky z chráněných dílen z Afriky, módní etnodoplňky, fair trade výrobky a tibetská trička, nemluvě o pochoutkách z Afriky, Bulharska, Číny, Dominikánské republiky, Gruzie, Libanonu, Moldávie, Pákistánu, Ukrajiny, Vietnamu či z židovské kuchyně. Ochutnat lze i dominikánské rumy, čaj a vodní dýmky.

Reklama

Výběr článků

Načítám