Hlavní obsah

TV tipy: Potomci lidí, Tlumočnice s Kidmanovou, S tebou mě baví svět

Novinky, Stanislav Dvořák

Thriller Tlumočnice s Nicole Kidmanovou, vysoce ceněná apokalyptická sci-fi Potomci lidí nebo stará česká komedie S tebou mě baví svět poběží o víkendu na českých celoplošných programech.

Článek

Tlumočnice

Oscarový režisér Sydney Pollack (Tři dny Kondora, Firma), přichází s thrillerem  Tlumočnice. Držitelé hereckých Oscarů Nicole Kidmanová a Sean Penn hrají v Tlumočnici soupeře, kteří se společně ztratí v bludišti paranoie, nebezpečných tajemství a hrozících katastrof globálního dosahu. Řetězec dramatických událostí se spustí ve chvíli, kdy se tlumočnice OSN Silvia Broomová přizná, že náhodou zaslechla rozhovor v neobvyklém africkém dialektu, jemuž kromě ní rozumí jen málokdo a jehož obsahem byla plánovaná vražda jistého afrického prezidenta.

Prima So 20.00

Potomci lidí

Clive Owen, Julianne Moorová či  Michael Caine si zahráli ve sci-fi thrilleru Potomci lidí nominovaném na Oscara. Na Zemi se už 19 let nenarodilo žádné dítě. Lidstvo ztratilo schopnost rozmnožování a společnost podléhá beznaději a anarchii. Celosvětovou neplodnost už může zvrátit snad jedině zázrak...

Prima So 22.50

S tebou mě baví svět

Klasická česká komedie Marie Poledňákové z roku 1982. Tři muži, tři ženy a šest dětí v příběhu o vzpouře manželek a neobvyklé prázdninové cestě, v níž účinkují známá jména jako Satinský, Postránecký, Balzerová, Nový či Studenková.

Nova Ne 20:00

Reklama

Výběr článků

Načítám