Hlavní obsah

Alkohol Winehousovou dorazil, ruší všechny koncerty

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská zpěvačka Amy Winehousová nakonec nezruší jen část evropského turné, ale všechny letošní koncerty. Vše začalo opileckým extempore na koncertě v Srbsku, kde nebyla schopná zpívat, zahodila mikrofon a opustila pódium.

Foto: Profimedia.cz

Amy Winehousová je opět psychicky na dně.

Článek

Už několik let se ví, že Winehousová pije a fetuje, ale problémy jsou zřejmě mnohem horší, než se zdálo. Její mluvčí potvrdil, že ruší úplně všechna vystoupení a musí se dát do pořádku, což může trvat dlouho.

Turné se začalo hroutit o víkendu v srbském Bělehradě, kde byla opilá a nesrozumitelně blábolící zpěvačka vypískána. [celá zpráva] Její mluvčí Chris Goodman uvedl, že všichni dělají co můžou, aby se mohla vrátit na vrchol. Musejí ji prý dát tolik času, kolik potřebuje, aby se to podařilo.

Sedmadvacetiletá zpěvačka se stala velkou světovou hvězdou v roce 2006, kdy vydala album Back to Black, plné retro soulových hitů ve stylu 60. let. Získala pět cen Grammy a nečekaně velký počet fanoušků i v Americe, kde se evropským zpěvačkám většinou moc nedaří. Již předtím vydala kvalitní debut Frank, ovlivněný jazzem a elektronikou, ten však neměl komerční úspěch a dnes ho znají jen kritici a pár skalních fanoušků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám