Hlavní obsah

Nová CD - November 2nd, Wohnout i Michael Bolton

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po šesti letech vydává skupina November 2nd nové studiové album s názvem Night Walk With Me. Dále tento týden vychází novinka Našim klientům od skupiny Wohnout nebo album duetů Michaela Boltona The Duets Collection.

Článek

November 2nd: Night Walk with Me

Šest let museli fandové skupiny November 2nd čekat na novou desku. Zpěvačka a kytaristka Saša Langošová s kapelou pracovali na nahrávce Night Walk with Me s přestávkami tři roky na dvou kontinentech – nahrávali v Hranicích, New Yorku a Nashvillu, kde žije i producent alba Steve Walsh. Písničkářka Suzanne Vega kapele dohodila legendárního zvukového mistra Tchada Blakea, který album zmixoval a vtiskl mu výslednou podobu.

Autorkou všech deseti písní, jimiž jsou příběhy na pomezí bdění a snu, je frontmanka Saša Langošová. Zvuk alba ovlivnila i účast několika vskutku reprezentativních hostů: Luboše Maliny, Luboše Novotného (oba Druhá tráva), basáka Suzanne Vegy Mikea Visceglia, baskytaristky Vivi Rama od Macy Gray a další.

EMI / Monitor / Virgin

Wohnout: Našim klientům

Patnáct nových písní představí na sedmém studiovém albu s názvem Našim klientům skupina Wohnout. V textech se muzikanti se vyzpovídávají z útrap muzikantského života, ale také plesají nad krásami rotujícího světa.

I tentokrát přizvala mnoho hostů, jimiž jsou třeba Vašek Bláha (Divokej Bill), Michal "Márdi" Mareda (Vypsaná fixa), Tomáš Hajíček (Krucipüsk), Andrea Plíšková (Gang ala basta), Hněddé smyčce a mnoho dalších náhodných kolemjdoucích, kteří byli nemilosrdně postaveni před mikrofon a vycepováni k maximálním výkonům.

Sony Music

Michael Bolton: Gems: The Duets Collection

Číslo jedenadvacet dostalo v diskografii Michaela Boltona album s Gems: The Duets Collection. Jak dává název tušit, několikanásobný držitel Grammy se rozhodl nahrát album duetů a k tomu si přizval své kolegy a přátele věhlasných jmen a krásných hlasů.

Ve dvanácti hitech Michaela Boltona upravených pro dva zazní mimo jiné hlasy Seala, Delty Goodram nebo A. R. Rahmana.

Sony Music

In Flames: Sounds Of Playground Fading

Ani nedávný odchod kytaristy a zakládajícího člena Jespera Strömblada nezastavil rockery z In Flames v řádění, jemuž se oddávají již dvacet let.

V říjnu loňského roku se Seveřané zavřeli do studia, kde dělali pod dohledem producenta Roberta Laghiho a spolu s novým kytaristou Niclasem Engelinem na desáté studiovce pracovně nazvané Sounds Of A Playground Fading. Jako první singl vybrali In Flames kousek Deliver Us.

EMI

Pitbull: Planet Pit

Americký rapper kubánského původu Armando Christian Pérez, známý spíše jako Pitbull, připravil šesté studiové album Planet Pit. Bohatý mix stylů obsažený na albu ovlivnily jak zážitky z dětství stráveného v Miami, tak celosvětový úspěch z poslední doby.

První singl Give Me Everything vznikl ve spojení s Ne-Yo, Afrojackem a Nayerem. A stejně jako je tento hit výsledkem spolupráce se skvělými osobnostmi, je celé album obsazeno naprosto hvězdně. S Pitbullem na něm spolupracovali například Marc Anthony, Chris Brown či Kelly Rowland.

Sony Music

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám