Hlavní obsah

Nová CD - Take That, Foo Fighters i Neil Young International Harvesters

Hudební svět nezahálí, tento týden se můžete těšit na osm nových songů od Take That, které vycházejí na EP Progressed, DVD Foo Fighters Back And Forth nebo archivní nahrávky A Treasure Neila Younga z jeho counry období.

Článek

Take That: Progressed

Když se loni Robbie Williams vrátil k Take That, byla z toho nová deska Progress, která loni atakovala první místo britské hitparády. Materiál, který zbyl, nebo vznikl po nahrávce, vydal ještě na EP, které nazvali Progressed.

Novinka je vlastně rozšířeným vydáním předchozího alba, obsahuje dva disky přičemž na prvním najdete osm dosud nevydaných songů, kdežto druhý obsahuje kompletní nahrávku Progress. Produkce se opět ujal Stuart Price. První singl Love Love, zazněl jako hlavní motiv v kinohitu X-Men: První třída.

Universal Music

Neil Young International Harvesters: A Treasure

Ikona rocku Neil Young se ve svých šestašedesáti rozhodně nechystá odpočívat. Připravuje se na turné s obnovenými Buffalo Springfield, ale ještě před tím vydává další díl série Archives s názvem A Treasure.

Představí na něm nahrávky z let 1984 a 5, kdy jel napříč Spojenými státy šňůru s kapelou International Harvesters. Po pětadvaceti letech je nám nabídnuta možnost poslechnout si na ve dvanácti písních Youngovo pojetí coutnry, které prezentoval se nejlepšími hráči toho žánru.

Supraphon/Warner Music

Foo Fighters: Back And Forth

Foo Fighters jsou na roztrhání, letos v dubnu vydali studiové album Wasting Light s hitem Rope a po necelých dvou měsících přicházejí s dokumentem Back And Forth. Obsahuje obsáhlý a intimní portrét Foo Fighters, od osobních demo kazet Davea Grohla, ze kterých vzniklo v roce 1995 debutové album kapely, až po poslední studiové album Wasting Light.

V osobních rozhovorech s Grohlem, Taylorem Hawkinsem, Natem Mendelem, Chrisem Shiflettem a Patem Smearem se dozvíme spoustu zákulisních informací o natáčení alb The Colour & The Shape, There Is Nothing Left To Lose, dvojalbu In Your Honor, Echoes, Silence, Patience & Grace a mnoho dalšího.

Sony Music Entertainment

All Time Low: Dirty Work

Pokud dává spojení slov pop a punk smysl, pak v pojetí americké kapely All Time Low, která představuje čtvrté studiové album Dirty Work. Dva roky, které uběhly od poslední Nothing Personal, pracovali, aby svou novinku představili v nejčistší podobě.

Už jména producentů hovoří sami za sebe - Matt Squire, Butch Walker či John Feldmann a to zdaleka není kompletní seznam. Kolekci dvanácti písní uvedl singl I Feel Like Dancin´.

Universal Music

Japanese Popstars: Controlling Your Allegiance

Irská naděje elektronické hudby se jmenuje Japanese Popstars. Přede dvěma lety na sebe upozornili debutem We Just Are, pak hodně trénovali na koncertech, kterým věnovali poslední dva roky.

Svou dravost chtějí nyní Garry Curran, Declan McLaughlin a Gareth Donghue potvrdit na novince Controlling Your Allegiance. Z jedenácti novinek se do rádií jako první dostal singl Destroy s vokály Jona Spencera.

EMI / Monitor / Virgin

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám