Hlavní obsah

Startuje Harmonie, televize pro diváky zralého věku

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 16. července začne vysílat TV stanice Harmonie určená divákům nad padesát let. Majitelem televize je Telekomunikační družstvo CoopTV.

Foto: Profimedia.cz

Penzisté jsou stále rostoucí skupinou obyvatel. (Ilustrační foto)

Článek

Televize bude kromě Prahy, Plzně, Brně o Ostravě dostupná v dalších devatenácti městech, diváci si ji mohou naladit v síti počítačových operátorů, např. společnosti Planet A a SmartComp.

„Ty šíří náš signál na území Prahy a Brna ve svých sítích Netbox a AIM Networks,“ sdělila mluvčí televize Irena Tyslová. Hamonie bude přístupná i na internetu v podobě streamového vysílání.

Programově hodlá televize vysílat marketingové pořady zaměřené na životní styl, zdraví, bydlení, vaření. K vidění budou i osobnosti jako např. Petra Černocká, Milan Drobný či Pavel Trávníček. Televize nebude mít zpravodajství ani publicistiku.

Harmonie se přizpůsobuje poslednímu trendu demografického a ekonomického vývoje.  Minulý týden Právu uvedlo, že v České republice žije na dva milióny důchodců, kteří měsíčně utratí okolo 20 miliard korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám