Hlavní obsah

Barvy a zvuky Afriky ochutnejte na Melting Festu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ochutnat Afriku očima, ušima i celým tělem můžete v pražském Sasazu 11. června od 22.00. Afrika Melting Fest nabízí tanec, hudbu, módu nebo třeba bodypainting (malování na tělo).

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Na programu bude tradiční africký tanec, moderní tanec, bubeníci, DJové, bodypainting a módní přehlídka.

Účinkují Pape Ibrahima Ndiaye (choreograf a tanečník, Senegal), Lenka Bartůňková, Adéla Petáková, Kateřina Routková, Michaela Staňková, Eva Stará a Njachas, hudebně taneční soubor z Afriky. Jeho členové pocházejí z Gambie, Senegalu a Guiney. Bodypainting předvedou David Šesták a Lenka Hrubá.

"Tento večer je součástí celoročního projektu Melting Pot, který je podpořen Magistrátem hlavního města Prahy a Ministerstvem kultury. V rámci projektu občanské sdružení Africký dům spojuje osobnosti české a africké umělecké scény. V průběhu projektu se konají taneční workshopy na jejichž základě vznikají jednotlivá představení," uvedla Kristýna Daňková z o. s. Africký dům. Vstupné je 150 Kč. Více informací na www.africkydum.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám