Hlavní obsah

Americká skupina Offspring v srpnu v Praze

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká pop-punková skupina Offspring potěší české fanoušky. Měla by zahrát 16. srpna v Praze v Průmyslovém paláci.

Foto: Sony BMG, Právo

The Offspring

Článek

Offspring byli populární zejména v devadesátých letech, kdy spolu s Green Day symbolizovali comeback punku, byť v jiné formě než v sedmdesátých letech. Krátké a jednoduché písničky s výraznými popovými refrény jim zajistily širokou popularitu na celém světě a Offspring prodali asi 50 miliónů desek. K největším hitům patří Come Out And Play, Self Esteem nebo Pretty Fly.

Předprodej vstupenek zahájí Ticketportal v pondělí 30. května v 10:00. „Vstupné bude jednotné - 790 Kč. Nicméně s ohledem na to, že čekáme velký kotel, bude z bezpečnostních důvodů prostor rozdělen na dvě zóny – stání u pódia pro 2000 lidí a obyčejné stání pro další čtyři tisíce. Stání u pódia získají ti, kteří si vstupenky zakoupí jako první,“ sdělil pořadatel Borek Jiřík z agentury PunxNotDead.

„Původně jsme jednali o účasti Offspring na letošním ročníku Sázavafestu, ale nebyli v tomto termínu k dispozici, proto jsme se rozhodli uspořádat jim vlastní koncert v Praze.“ dodává k tomu ředitel InPromotion Pavel Kloupar.

Od roku 2009 Offspring pracují na nové desce, která dosud nevyšla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám