Hlavní obsah

Bette Midlerová a Al Pacino ve filmu o vraždícím producentovi Spectorovi

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herci Bette Midlerová a Al Pacino přijali role v americkém filmu o dnes už legendárním hudebním producentovi Philu Spectorovi. Ten skončil na stará kolena jako vrah ve vězení.

Foto: Al Seib, Reuters

Phil Spector

Článek

Spectorův skutečný životní příběh vypadá jako film, je neuvěřitelný a plný zvratů. Excentrický Spector se v šedesátých letech proslavil novými zvukovými fintami ve studiu a přátelil se s největšími hvězdami pop music. Znal se s Beatles, Tinou Turner a dalšími. Vyprodukoval přes 25 hitů, které se skvěle umístily v amerických i evropských hitparádách.

Nyní sedí ve vězení a není moc pravděpodobné, že by z něj někdy vyšel živý. Dostal totiž v 69 letech trest 19 let za vraždu herečky Lany Clarksonové v roce 2003.

Herečka Bette Midlerová by měla podle Variety hrát Lindu Kenney-Badenovou, Spectorovu právničku. Dalšího právníka si střihne Jeffrey Tambor. Al Pacino by měl údajně hrát samotného Spectora.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám