Hlavní obsah

Axl Rose údajně má materiál na tři alba

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák a muzikant Axl Rose má prý nahraný materiál na tři nová alba. Alespoň to tvrdí kytarista DJ Ashba, který s ním spolupracuje.

Článek

V rozhovoru pro australské rádio kytarista tvrdil, že Axl Rose sype skvělé písně z rukávu. Je toho prý na tři desky. Rose ale nevypadá, že by chtěl něco vydávat.

"On jen sedí u piána a hraje si a já říkám: to je úžasný, lidi musí ty písničky slyšet. Ale on na to: to si jen tak pohrávám. On je génius a já se nemůžu dočkat, až si sednu s akustickou kytarou a budu psát. On má velmi, velmi vzácný dar," svěřil se kytarista.

Kritika ovšem z Axlova díla Chinese Democracy moc nadšená nebyla. Čekalo se na něj dlouhá léta a nakonec vyšlo něco, co se se starými Guns N' Roses nedalo srovnat. Bývalí členové skupiny už mají dávno sólo projekty a s Axlem nikdo, až na celkem bezvýznamného Dizzy Reeda, nespolupracuje. Novou kapelu Axla Rose tvoří Ashba, Ron Thal a Richard Fortus, Tommy Stinson, Frank Ferrer, Dizzy Reed a Chris Pitman.

Reklama

Výběr článků

Načítám